25 Ağustos 2012 Cumartesi

Kız Kardeşimin Bacakları

Sex hikayeleri sitesine hoş geldiniz.Sitemizde birbirinden harika gerçek sek hikayelerini okuyabilirsiniz.Her kategoride kaliteli sex hikaye okumak için bizim adresimize bekleriz.Şimdi Hikayemizi okumaya geçelim.
Merhaba geçen hafta bir hikaye göndermiştim fakat o hikayeyi liselikızlar kategorisinde yazmıştım. ama buraya daha çok yakışacağını düşündüm. eğer hikayemin ilk bölümünü okumak istersenizliseli kızlar kategorisine bakın.

Evet gelelim hikayemin devamına

   kardeşimle seviştikten sonra banyoya girdik ve temizlenmeye başladık. Fakat benim cünyır yerinde durmuyordu. kızkardeşimde yordun olmasına rağmen oda hala uslanmamıştı. Bende ona tekrar yapalım dedim oda gülümseyerek olur dedi.Banyodayken küvette onu kucağıma oturtmuş oynaşıyorduk. Banyodan çıktık ve ona okul elbiselerini giymesini söyledim.

Oda peki dedi ben odamda oturuyordum yanıma geldi tam istediğim gibi okul kıyefetlerini giymiş eteğini kıvırmış ve o .

   güzel bacakları harika görünüyordu ona yanıma gel dedim ve yanıma oturttum. Ve ona bana frikikler vermesini söyledim. oda peki dedi. karşısına geçtim ve bacak bacak üstüne atıyor bacakalrını aralıyor tabiri caizse beni çıldırtıyordu. Artık dayanamıyordum yanına gitti. ve onu okşamaya

   başladım. iddia ediyorum kardeşimin bacakları kadar güzelini ben hiç görmedim.

O bana

   sürekli amımı yala diyordu. Belliki bundan çok zevk alıyordu. ve onun dediklerini yapmaya başladım. Her yerini yalıyordum. Bana kızlığını bozmamı söylemişti şaşırdım olmaz dedim ilk önce. Ama okadar istiyorduki dayanamadım. yavaşça kafasını içine sokmaya başladım. Yüzünde acı bir ifade vardı çok caıno yanıyordu. ama okadar zevk alıyorduki devam etmemi söylüyordu.

ucları dimdikti ısırıyor yalıyordumSadece kafasını sokmuştum yavaşça yüklenmeye başladım çok

   canı yanıyordu ama artık benim gözüm kimseyi görmüyordu. Kendimi kaybetmiştim küçük göğüsleri terlemişti göğüs ucları dimdikti ısırıyor yalıyordum çok yorulmuştuk

   ve geliyordum amından çıkarıp götüne soktum ve içine boşaldım. ve .

   tekrar banyoya girdik küvette onu üzerime aldık ve yaklaşık 1 buçuk 2 saat kadar beraber sıcak suda yattık. Hayatımın en güzel günüydü okadar fazla sevişmiştikki 2 gün ayağa bile kalkamadım.

O günden sonra 1 hafta kadar birbirimize merhaba ble demedik. Ama daha sonra dayanamayıp defalarca seviştik aldığımız

   porno filmdeki tüm taktikleri beraber uyguladık. Benimki gibi bir kız kardeş dostlar başına. kızkardeşimin fotoğraflarını yollucam dediştim. Bacaklarının amının ve

   göğüslerinin fotoğraflarını çektim fakat hangi stüdyoda yaptıracağımı bilemiyorum:).

Ama e kısa zamanda bana mail atan herkese fotolarını yollucam 12. ayda.

   Gözlerinize inanamayacaksınız kızkardeşimin bacaklarını görünce sizde benim gibi bir manyak olacaksınız. okul elbisesiyle frikikler vererek çektiğim fotolarına iddia ediyorum en az 10 kere 31 çekeceksiniz. Ve bana mail atarak istediğiniz pozisyonda kardeşimi sikerek size resimlerini yolluyacağım.

Ama sizi en çok etkileyen kilotlu çorap giyerek verdiği frikikler olacak 4 renkte çorap giydirdim kırmızı, siyah, mavi, ve beyaz aklınızı kaçıracaksınız. bu arad .

   bu gün sevişme günümüz yarına anlatacakalarımı bekleyin...Gönderen: sapikKız Kardeşimin Bacakları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder